Notícies

Ves enrere Presentació Estrategia BIM de la Generalitat Valenciana

Presentació Estrategia BIM de la Generalitat Valenciana

Divendres que ve 31 de març de 10.30 h es presenta l'ESTRATÈGIA *BIM DE LA GENERALITAT VALENCIANA
 Palacio de Pineda en Plaza del Carmen 4, 46003, València


 

L'objectiu de la Generalitat Valenciana és la gestió integral i digitalitzada dels edificis per a una millora de la qualitat, sostenibilitat i resiliència del parc públic edificatori: Hospitals, Centres de Salut, Col·legis, Habitatges Públics, etc. Per a això, s'aposta per la incorporació de BIM en els projectes d'edificació de la Generalitat Valenciana. Al mateix temps, és necessari que els nostres socis del sector de l'edificació, com ara arquitectes, enginyers, empreses constructores, etc., aporten solucions innovadores que acceleren el progrés, que despleguen sistemàticament noves tecnologies per a millorar el rendiment dels projectes i que, amb el suport de la Generalitat Valenciana, invertisquen en les competències i la formació de la nostra futura mà d'obra.

La transformació digital és una de les palanques de canvi per al sector de la construcció, ja que facilita la gestió digitalitzada de tot el cicle de vida dels edificis, de manera que contribueix a un entorn habitable, eficient i segur per a les persones.

La transformació digital del sector de la construcció està lligada a la incorporació de la metodologia BIM durant tot el cicle de vida dels actius, així com a l'ús d'un conjunt de tecnologies com el bessó digital o la sensorización dels espais.

La incorporació de BIM en la contractació pública és un factor determinant per a la transformació digital del sector de la construcció, permetent millorar l'eficiència i sostenibilitat de la despesa pública, així com la col·laboració i participació de tots els agents.

BIM actua com a vehicle transformador cap a un sector de la construcció digital, connectat, resilient i sostenible.