Notícies

Ves enrere El COIICV presenta CheckBim, eina d'autodiagnòstic de maduresa BIM de les empreses, en el marc del projecte BIM Xpert Panoràmica 360º.

El COIICV presenta CheckBim, eina d'autodiagnòstic de maduresa BIM de les empreses, en el marc del projecte BIM Xpert Panoràmica 360º.

Aquesta eina viva, permetrà a les empreses autoavaluar-se en qualsevol moment i establir en què grau de maduració es troba.

El Col·legi d'Enginyers Industrials de la Comunitat Valenciana, dins del projecte BIM XPERT 360é, subvencionat per la Generalitat Valenciana a través de la Vicepresidència Segona i Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge presenta CheckBIM, una eina d'autodiagnòstic gratuïta que permetrà a les empreses i professionals; a través d'un xicotet qüestionari, conéixer el seu grau de maduresa en l'ús de metodologia BIM.

Entre els múltiples avantatges que ofereix aquesta aplicació cal destacar l'ajuda que suposa per a les empreses a l'hora de conéixer quin és el nivell d'adopció de BIM dins de l'organització, detectar la ponderació de les àrees de l'empresa amb implicació BIM, així com el nivell de maduresa en el qual es troba cada àrea de l'empresa, mitjançant un informe d'autodiagnòstic. També proporciona la clau per a avançar i aconseguir ser més eficients i obtindre una major rendibilitat en els projectes a més d'augmentar les oportunitats i la competitivitat de les empreses i professionals del sector, millorant les seues oportunitats de negoci a través de l'ús de la metodologia BIM.

Eina