Ajudes convocatòria 2018

Ves enrere Pla Renhata

Pla Renhata

PLA RENHATA 2018

Pla de Reforma d'Interiors, Accessibilitat i Eficiència Energètica

El Govern Valencià està compromés en l'aposta per polítiques que milloren les condicions i la qualitat dels habitatges per a millorar-ne la conservació, sostenibilitat, accessibilitat i habitabilitat.

A més, la Generalitat també treballa per a fomentar l'activitat económica del sector de la construcció que ha sigut durament castigat per la crisi i, sobretot, el sector de producció de materials com ara revestiments ceràmics o pedra.

Per això, s'ha pressupostat 5.416.000 euros per al pla d'ajudes de reforma de banys, cuines i obres accessibilitat.

 

Pla de Reforma Interior d'Habitatges

  • Bases

  • Convocatòria d'ajudes

AMPLIACIÓ de termini de sol·licitud ajudes RENHATA

Com a conseqüència dels problemes tècnics produïts en la plataforma de tramitació electrònica de la Generalitat que han impedit la tramitació telemàtica en diverses franges horàries del dia de hui 10 de juliol de 2018, en interés de les persones sol·licitants que hagen pogut veure's afectades, s'ha acordat ampliar el termini en 24 hores per a la presentació de les sol·licituds de les subvencions per a la millora de les condicions de l'interior de les vivendes, en el marc del Pla de reforma interior de vivenda, Pla Renhata 2018. En conseqüència, el termini de presentació telemàtica queda prorrogat fins a les 23:59 hores del dia 11 de juliol de 2018.

Només utilitzar este tràmit en cas d'omissions o errors d'una sol·licitud ja presentada o per a subsanar els inconvenients dels llistats següents:

 

LLISTATS DEFINITIUS d'ajudes Pla Renhata 2018 CONCEDIDES

ALACANT        CASTELLÓ        VALÈNCIA

 

LLISTATS DEFINITIUS d'ajudes Pla Renhata 2018 DESESTIMADES

ALACANT       CASTELLÓ        VALÈNCIA