EVha comprarà 52 habitatges de Criteria-Caixa per a atendre emergències residencials

23/11/2021
EVha comprarà 52 habitatges de Criteria-Caixa per a atendre emergències residencials

- El vicepresident segon i conseller d'Habitatge presideix el Consell de Direcció de l'Entitat en el qual s'ha aprovat l'adquisició
- Illueca valora molt positivament l'ampliació del parc públic dins del compliment de la Llei per la funció social de l'habitatgeEl Consell de Direcció de l'Entitat Valenciana d'Habitatge i Sòl (EVha), presidit pel vicepresident segon i conseller d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Héctor Illueca, ha aprovat la compra directa a Criteria-Caixa de 52 habitatges per a atendre emergències residencials per un total d'1.630.793 euros.

Els habitatges adquirits passaran a formar part del patrimoni públic d'habitatge de la Generalitat, que gestiona EVha, i serà efectiu des de la signatura de l'escriptura pública de compravenda.

Illueca ha valorat molt positivament aquesta compra, ja que "posa en marxa mecanismes per a ampliar i dignificar el parc públic". A més, hi ha afegit, "ens ajuda a complir amb la nostra vocació de servei públic perquè l'accés a l'habitatge siga un dret subjectiu, d'acord amb el que estableix la Llei per la funció social de l'habitatge de la Comunitat".

D'altra banda, el Consell de Direcció també ha donat la conformitat al projecte de construcció de les obres de sanejament i depuració de L'Oliveral a Riba-roja de Túria, ampliació de l'EDAR Setrece (València), pel pressupost que té de licitació de 12.305.250 euros, IVA exclòs, que autoritza la contractació i l'execució mitjançant l'Entitat Pública de Sanejament d'Aigües Residuals de la Comunitat Valenciana (EPSAR).

Dins d'aquest punt, s'ha aprovat la participació d'EVha en el finançament de les obres per un import d'1.000.000 d'euros (IVA exclòs).

Arxius relacionats