T'interessa

Organismes

novetats

Rehabilitació i Innovació en arquitectura

Ves enrere Projectar els espais de la vida quotidiana. Criteris de gènere per al disseny i contractació pública d’habitatge.

Projectar els espais de la vida quotidiana. Criteris de gènere per al disseny i contractació pública d’habitatge.

Habitatge reedita en valencià i en anglés una guia amb criteris de gènere per al disseny i la contractació pública d’habitatge. 

L’edició d’enguany completa la publicada en castellà en 2022, que ha tingut un gran acolliment tant local com internacional.

La publicació aporta recomanacions per a integrar aspectes rellevants en l’arquitectura residencial que fomenten la generació d’espais amables en els entorns domèstics, en el seu equipament i en els elements d’urbanització adscrits a l’edifici. L’obra oferix un conjunt de propostes innovadores per a la seua consideració en els processos de licitació i de redacció de projectes impulsats per la Generalitat. Es tracta d'un compendi de directrius, suggeriments i recomanacions per a integrar les dimensions de gènere i els valors de l’equitat residencial, que pot servir als i les professionals que treballen en l’àmbit de l’arquitectura, tant en el sector públic com en el privat.

Accés a Projectar els espais de la vida quotidiana. Criteris de gènere per al disseny i contractació pública d’habitatge.

Informació addicional