Logo Generalitat


La Conselleria d'Habitatge publica en la web les llistes provisionals del Programa d'ajudes al lloguer per a joves i general 2021

  • El termini per a presentar al·legacions o esmenar documentació comença el 23 de novembre i acaba el 7 de desembre - La presentació de les al·legacions o la documentació s'haurà de fer mitjançant tràmit telemàtic

(23/11/2021) - El termini per a presentar al·legacions o esmenar documentació comença el 23 de novembre i acaba el 7 de desembre
- La presentació de les al·legacions o la documentació s'haurà de fer mitjançant tràmit telemàticLa Vicepresidència Segona i Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica publica en la seua pàgina web les llistes provisionals de les persones que han sol·licitat el Programa d'ajudes al lloguer d'habitatge i el Programa d'ajudes als lloguers per a joves de la convocatòria 2021.

En les llistes figuren les persones que l'han sol·licitat, la documentació de les quals està completa, i les que han d'aportar documentació, d'acord amb el que es disposa en l'apartat 2 de la base onzena de l'Ordre 3/2021, de 13 de maig, de la Vicepresidència Segona i Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica.

La directora general d'Emergència Residencial i Funció Social, Pura Peris, ha explicat que el termini per a formular al·legacions, aportar documentació o esmenar serà des de hui 23 de novembre fins al pròxim 7 de desembre, els dos inclosos. Així mateix, Pura Peris ha assenyalat que la presentació de les al·legacions i/o la documentació s'haurà de fer exclusivament mitjançant tràmit telemàtic amb certificat digital o cl@ve.

Per a les persones que així ho requerisquen, els Serveis Territorials d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica facilitaran ajuda per a l'aportació de documentació, amb cita prèvia, que es pot sol·licitar mitjançant el telèfon d'informació de la Generalitat 012 (o 963866000) o bé per mitjà de la web de la Guia PROP.

Finalment, en breu, es publicarà en el 'Diari Oficial de la Generalitat Valenciana' l'ampliació del termini d'aportació dels rebuts justificatius del pagament del lloguer. S'amplia el termini d'aportació de rebuts fins al 20 de desembre, inclusivament. En aquest segon termini, es presentaran els justificants bancaris corresponents al pagament de la renda dels mesos vençuts posteriors a la presentació de la sol·licitud fins al mes de desembre inclusivament, si es disposa d'aquest document.


Pàgina web: https://www.gva.es

Inici | Mapa Web | Accessibilitat